Υπηρεσίες

Ευελιξία Προϊόντων

Για τη δική σας εξυπηρέτηση διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασιών έτοιμου πάγου. Όλα μας τα προϊόντα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής και στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας κορυφαία αποτελέσματα κάθε φορά.

Έλεγχος Ποιότητας

Όλη η διαδικασία παραγωγής πάγου υπόκειται σε αυστηρότατες υγειονομικές προδιαγραφές. Η εταιρία «Παγάκια Κρήτης» χρησιμοποιεί μηχανήματα και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία ελέγχονται σε καθημερινή βάση από εξειδικευμένους τεχνικούς. Το νερό που χρησιμοποιείται έχει υποστεί ειδική επεξεργασία:

  • Μερική αποσκλήρυνση ( αφαίρεση αλάτων ).
  • Φίλτρα για στερεά χημικά σωματίδια.
  • Φίλτρα ενεργού άνθρακα για την αφαίρεση του χλωρίου και άλλων οσμών.
  • Λάμπες UV για μικρόβια και μικροοργανισμούς.

Ο πάγος τοποθετείται σε θερμοκολλημένες πλαστικές συσκευασίες που αποθηκεύονται σε θαλάμους ελεγχόμενης ψύξης.

Συσκευασία

Ο συσκευασμένος πάγος «Παγάκια Κρήτης» φέρει το barcode, το όνομα και της διεύθυνσης της εταιρίας, καθώς την ημερομηνία παραγωγής. Εξασφαλίζεται έτσι η προστασία του πάγου από εξωγενείς παράγοντες, καθώς επίσης και η δυνατότητα ιχνηλασιμότητας, καθιστώντας το προϊόν απολύτως ασφαλές.

Εγγυημένη Καθαρότητα

Χρησιμοποιώντας μηχανήματα και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, όλη η διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης του πάγου μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, αποκλείοντας κάθε επαφή με εξωγενείς παράγοντες. Κατά την παραγωγή τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ποιότητας, ενώ η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη.

Τακτικός Έλεγχος

Η εταιρεία εφαρμόζει περιοδικούς μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους. Ο πάγος είναι τρόφιμο και θα πρέπει να τηρούνται τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα  . Με συνεχείς ελέγχους της ποιότητας του νερού, των εγκαταστάσεων, του προσωπικού και των οχημάτων διανομής από πιστοποιημένα εργαστήρια, διασφαλίζουμε την αγνότητα και καθαρότητα του πάγου χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Δίκτυο διανομής

Ένα καλά οργανωμένο δίκτυο που περιλαμβάνει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας καθώς και σύγχρονα αυτοκίνητα – ψυγεία που διαθέτουν ενσωματωμένους θερμογράφους, είναι υπεύθυνο για τη διανομή των προϊόντων. Έτσι φτάνουν στα χέρια σας! Καθαρά παγάκια, κρυστάλλινος πάγος, τη στιγμή που τον χρειάζεστε, και με τις ανταγωνιστικότερες τιμές. Αναζητήστε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Κρήτη. Σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, Cafe Bar, Beach Bar κ.α.

Δυνατότητα αποστολής πάγου και εκτός Κρήτης.